Nyårskannan är ett vandringspris som har gamla anor i Mjölby Ridklubb. Nyårskannan rids i LB för ponny och 1.10 m för ridhäst. Nyårskanna är öppen för ALLA medlemmar i Mjölby Ridklubb, du behöver alltså inte tävla för MRK, men du måste ha löst medlemskort för 2012. För ponny delas det endast ut ett pris, alltså ihopslagning av kategorierna.

Ponny: Esther Kursinski på Touch of the Sun

Ponny: Jennipher Hellqvist på Hidden Extra

Grattis till våra nya klubbmästare i hoppning!

Alexandra Möller på hästen Wipper D som segrade i KM på ridhäst.

Mimmi Forsberg på hästen Omega som segrade i Mini KM på ridhäst.

Ebba Torgner på ponnyn Tindra som segrade i Mini KM på ponny.

Linnea Hansson på ponnyn Trendy dun lightly som vann KM ponny och även segrade i sin klass!

Stort grattis!

Resultat från Änglahoppet!

Linnea Hansson på Trendy dun lightly har tävlat i Borås på Änglahoppet. Det blev en 4:e och en 12:e placering av 51 starter.
Stort grattis från oss i MRK!

Grattis Division 2 - laget i hoppning!

MRK vann första omgången i NFK den 30 augusti. I laget red Alva Nilsson-Thell på Liquido 0028, Linnea Hansson på Secret Love och Jennipher Hellqvist på Tingeling WL. Alva vann dessutom framhoppningsklassen. Grattis önskar vi från MRK!

Grattis Hanna Yngve och Shadow!

Vinst för Hanna och Shadow i lördagens nationella MsvB och Friends Gehäng!

Grattis Hanna!

Hanna och Shadow har varit i Sundbyholm och tävlat SM kval. Där de blev 4e placerade och är nu kvalade till SM!

Grattis MRKs division 3 lag i hoppning, ridhäst!

Grattis MRKs division 3 lag som kom på en 3e plats i finalen. Finalen reds i Rappestad!
Bra jobbat, det var ni värda, Leon Johanna Alicia och Alva och Synne.

Här kan du hitta Mjölbys hoppryttares resultat på tävlingsbanorna! Om du vill få ditt resultat publicerat kan du maila text och ev bild till 0142.19124@telia.com

Mantorps Ryttarna 1 mars2014:

Hanna Yngve, Munsbro Shadow, 1 plac Lätt B, 1 plac Lätt A

Oliwia Johansson, Brantsviken Minoo, 3e plac Lätt B

Jennipher Hellqvist, Whos el Nino satte sin 3:e felfria runda i Lätt A och är nu kvalade till MSV B.

Mjölby 11 januari 2014:

Linnéa Hansson, Trendy Dun Lightly 3 plac Lätt C, 5 plac LB

Oliwia Johansson, Brantsviken Minoo, 7e plac Lätt B

Stort grattis Ellen och Brimstone till brons vid inomhus SM i hoppning!

Ellen Rhedin och b-ponnyn Brimstone hade fantastiskt fina framgångar vid inomhus SM i hoppning som arrangerades av Hamre Ridklubb. I första kvalet, som bedömdes med inverkansridning, kom ekipaget på en fin fjärdeplacering efter en felfri ritt och höga stilpoäng. I finalen red de en felfri grund och en snabb och felfri omhoppning på 1m höga hinder och tog brons!! Detta var ekipagets sista tävling tillsammans då Ellen är 13 år och ska gå över till större ponny. Vilket härligt avslut :)

Oliwia Johansson - Brantsviken Minoo 3 e plac i Lätt B

Hanna Härdelin - Valery 2 a plac i Lätt B och tog plats i riksfinalen i MHPC på Strömsholm!!!

Linnea Hansson- Lisa seger i 2a kvalet till Lilla GubbenCup

Detta var Linnea & Lisas sista tävling tillsammans. TACK Anette Asp & Sofia Lindström för att vi har fått låna eran underbara ponny! Mvh familjen Hansson

Grattis Grattis!

Hanna Härdelin och Valery till  2:a placering i lördagens LC, 3:e placeringen i söndagens LC samt 2:a i söndagens LB. Kinda Ridklubb 19/7 2013

Söderköpings Ryttarsällkap lokal 7/7 2013

Alma Sudelius- Fudge 2:a plac LB.

Stort grattis till Hanna Yngve och Sophie till vinsten i Tingsryd på Börjes cup 28-30 juni!!

Även ett stort grattis till Esther Kursinski och Dr.Rosie som red sig till en 4e placering i Tingsryd på Börjes cup 28-30 juni!